Както се казва, всичко си зависи от човека. Какво всъщност става

...
Както се казва, всичко си зависи от човека. Какво всъщност става
Коментари Харесай

Удар за Ергенът! Какво направи Елена

Както се казва, всичко си зависи от индивида. Какво в действителност става с драмите след финала на Ергенът. 

Ако всички си мислят, Елена е изпаднала в дълбока меланхолия, откакто Евгени избра друга жена пред нея, ще се излъжете. Вместо това хубавицата несъмнено дава всичко най-хубаво от себе си, с цел да накара пианистът да съжалява за избора си.
-->
По всичко наподобява, че Елена се любува интензивно на новата си популярност, която закупи около присъединяване в " Ергенът ", а и на човек, който занапред ще твори, тъй като е мощно въодушевена от претърпяното във формата. Засега тя не е коментирала непосредствено финала на шоуто, явно е, че изпитва болежка поради случилото се, само че и е решила да не се отпуска доста много в страстите си.

В профила си в обществените мрежи Елена написа, че се върнала към смисъла на предходната глава от живота ми – космополитност в дребния град. Тя афишира, че стартира да се обкръжава с нейна персонална селска идилия.

" Вярвам, че си я носим вътре в нас и я манифестираме където и да се намираме. Ясно е, че идеална среда няма, само че малко повече идеализъм в визиите ни може да ни откара в действителност надалеч ", написа тя, а обявата й за минути натрупа хиляди лайкове.

" Добре съм, по-силна съм от преди. Най-хубавото следва! ", не пропусна да добави още хубавицата към почитателите си, написа Шоу Блиц.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР